Elkészítés: A darált csirkét ízesítjük borssal, ételízesítővel, összekeverjük kis olívaolajjal, és olajos tepsiben szétterítjük kb. 2 cm vastagon. Sütőben kb. 30 percig sütjük. Amíg sül a hús, burgonyapürét készítünt, nem túl lágyat. Belekarikázzuk a póréhagymát, beleaprítjuk a fokhagymát, teszünk bele reszelt sajtot is. Ha kész a hús, a burgonya pürét a tetejére kenjük, hullámosan elsimítjuk, megszórjuk reszelt sajttal. Visszatesszük a sütőbe, aranybarnára sütjük. Kivétel után 15 perccel kockára szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.