Elkészítés: A füstölt húsokat nagyon apró kockákra vágjuk, akár darálhatjuk is. Összekeverjük a darált hússal és 2 tojással. Fűszerezzük.
Alufóliát három rétegbe hajtunk, erre helyezzük szorosan egymás mellé a baconszeleteket. Megszórjuk zselatinnal, és rákenjük az 1 tojással és a megmaradt zselatinnal összekevert tormát. A húsos tölteléket egyenletesen elosztjuk rajta, majd ráhelyezzük az egészben maradt kolbászt. Felgöngyöljük, a fóliával szorosan becsomagoljuk.
Közepes hőmérsékleten 40-50 percig sütőben pároljuk. Hűtés után a fóliát eltávolítjuk, szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.