Elkészítés: A vizet elkeverjük az élesztővel, a cukorral és az olajjal, hagyjuk kicsit felfutni. Utána egy nagy tálba öntjük, belekeverjük a joghurtot és a sót, majd fokozatosan adagolva az átszitált lisztet ruganyos tésztává dagasztjuk. Egy órán át pihentetjük, ezalatt szépen feljön és hólyagos lesz. Lisztezett gyúródeszkára borítjuk, kinyomkodjuk belőle a levegőt, és 4 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik részt vékony ovális alakú lappá nyújtjuk. Letakarva hagyjuk pihenni.
Közben elkészítjük a rávalót. Egy serpenyőben kevés olajon fehéredésig pirítjuk a darált húst, majd sózzuk, borsozzuk. Levesszük a lángról, hozzáadjuk a kakukkfüvet, a hagymákat, a sűrített paradicsomot, a 2 evőkanál olajat, és jól elkeverjük. Ezzel megkenjük a pizzák tetejét, de a szélükön kihagyunk kb. 1 centit, amit aztán visszahajtunk, így keskeny peremes csónakokat kapunk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 225 fokon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.