Elkészítés: A tortellinit félpuhára főzöm (mikor feljönnek a víz tetejére, akkor jó!). A hagymát apró kockákra vágom, olívaolajon megpirítom. Hozzáadom a bacont (vagy/és a sonkát), ezt is pirítom. Aztán jöhet a gomba is. Ha kész a ragu, ízesítjük ízlés szerint (oregánó, bors, só, ételízesítő, rozmaring, kakukkfű). Rákanalazzuk a paradicsompürét és a tejfölt, hozzáöntünk egy kis csirke alaplevet. Hozzányomjuk a fokhagymát.
Végül beleforgatjuk a tésztát a szószba, és együtt összepároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.