Elkészítés: A tortellinit félpuhára főzöm (mikor feljönnek a víz tetejére, akkor jó!). A hagymát apró kockákra vágom, olívaolajon megpirítom. Hozzáadom a bacont (vagy/és a sonkát), ezt is pirítom. Aztán jöhet a gomba is. Ha kész a ragu, ízesítjük ízlés szerint (oregánó, bors, só, ételízesítő, rozmaring, kakukkfű). Rákanalazzuk a paradicsompürét és a tejfölt, hozzáöntünk egy kis csirke alaplevet. Hozzányomjuk a fokhagymát.
Végül beleforgatjuk a tésztát a szószba, és együtt összepároljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.