Elkészítés: A darált húst megpirítom, hozzáadom a hagymát és tovább sütöm. Beleteszem a felkockázott paradicsomot és paprikát, fokhagymát és a paradicsompürét, a ketchupot és a pirosaranyat (lehet csípős is, ki hogy szereti). Rottyantom 15 percet, majd belerakom a kukoricát és az 1 dl vizet, a fűszerkeveréket, a reszelt sárgarépát, és ízesítem sóval, borssal. Hagyom, hogy elfője a vizet. Ha besűrűsödött, akkor jó.
A saláta alapanyagait felaprítom, összekeverem. A fűszeres tejfölt elkészítem.
A tortillalapokat kicsit megmelegítem (ahogy a csomagoláson írja). A tortillalapba először a salátát teszem, aztán a húsos tölteléket. Feltekerem, és leöntöm a fűszeres tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.