Elkészítés: A darált húst megpirítom, hozzáadom a hagymát és tovább sütöm. Beleteszem a felkockázott paradicsomot és paprikát, fokhagymát és a paradicsompürét, a ketchupot és a pirosaranyat (lehet csípős is, ki hogy szereti). Rottyantom 15 percet, majd belerakom a kukoricát és az 1 dl vizet, a fűszerkeveréket, a reszelt sárgarépát, és ízesítem sóval, borssal. Hagyom, hogy elfője a vizet. Ha besűrűsödött, akkor jó.
A saláta alapanyagait felaprítom, összekeverem. A fűszeres tejfölt elkészítem.
A tortillalapokat kicsit megmelegítem (ahogy a csomagoláson írja). A tortillalapba először a salátát teszem, aztán a húsos tölteléket. Feltekerem, és leöntöm a fűszeres tejföllel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.