Elkészítés:
1.) Előveszünk egy keverőtálat, és a margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
2. ) Hozzáadjuk a tojássárgákat, a tejet, majd a liszttel elkevert sütőport.
3.) A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és ezt is óvatosan hozzákeverjük a tésztához.
4.) Egy közepes nagyságú, mélyebb tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a masszát szépen belesimítjuk. A konzervet kinyitjuk, a gyümölcsök levét szűrőn lecsepegtetjük, és a gyümölcsöket elrendezzük a tészta tetején. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 45-50 perc alatt készre sütjük a piskótát. (Akkor jó, ha a teteje aranybarna lesz!)
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.