Elkészítés:
1.) Előveszünk egy keverőtálat, és a margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
2. ) Hozzáadjuk a tojássárgákat, a tejet, majd a liszttel elkevert sütőport.
3.) A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és ezt is óvatosan hozzákeverjük a tésztához.
4.) Egy közepes nagyságú, mélyebb tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a masszát szépen belesimítjuk. A konzervet kinyitjuk, a gyümölcsök levét szűrőn lecsepegtetjük, és a gyümölcsöket elrendezzük a tészta tetején. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 45-50 perc alatt készre sütjük a piskótát. (Akkor jó, ha a teteje aranybarna lesz!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.