Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját felverjük, majd hozzákeverjük a gőz fölött megolvasztott csokoládét. Beleforgatjuk a keményre vert fehérjehabot, hozzáadjuk a sütőporos, szitált lisztet és a mogyorót.
Egy tortaformát kikenünk, ebben sütjük ki a lapot, előmelegített, közepes hőfokú (180 °C) sütőben. Rácson hűtjük ki, majd 3 lapra szeljük.
A krémhez a tejszínt és a csokoládét kevergetve felforraljuk, majd lehűtjük.
Habverővel jól kikeverjük, a tortát megtöltjük, s kívülről is bevonjuk vele.
A trüffelgolyókhoz a felmelegített tejszínben a csokoládét olvadásig kevergetjük, és ha kihűlt, hűtőben kb. fél óráig dermesztjük. Hideg vízbe mártott kézzel kis golyókat formálunk (gyorsan készítsük, mert könnyen olvad!), és csokireszelékbe, kakaóba vagy különféle magvakba hempergetjük ízlés és fantázia szerint. A torta tetejét díszítjük vele, körben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.