Elkészítés: A hagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát szintén. A répákat és a zellert durva reszelőn lereszeljük. Egy nagyobb lábasban olajat hevítünk, üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Majd hozzáadjuk a fokhagymát, a répákat és a zellert, és együtt pároljuk, míg a sárgarépa kiadja gyönyörű színét. Ekkor hozzáadjuk a húst, jól elkeverjük, átpirítjuk mindenütt, sózzuk és fűszerezzük. Hozzáadjuk a paradicsompürét (az egész paradicsomot először forrázzuk, hámozzuk, kockázzuk), a feldarabolt olajbogyót, felöntjük vízzel, elkeverjük, és lefedve jó sokáig alacsony lángon éppen csak rotyogtatjuk. Közben kóstolgatjuk, ha kell, fűszerezzük és a folyadékot is pótoljuk.
Frissen főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.