Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és két részre osztjuk.
Vékonyra nyújtjuk, és egy-egy õzgerinc formát kibélelünk vele úgy, hogy a formán túlnyúljon, hogy a belekerülő tölteléket be tudjuk takarni a tésztával.
A túrót áttörjük, és a tojások sárgájával, a porcukorral és a grízzel összedolgozzuk. A tojásfehérjéket a cukorral és a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és óvatosan, hogy ne törjön össze, a túróhoz keverjük.
Beletöntjük az őzgerinc formákba, és a kilógó tésztát ráhajtjuk.
Előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük, és a formában hagyjuk kihűlni, mert a meleg túró szétfolyik. Ha kihűlt, tálra tesszük, és tortabevonót öntünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.