Elkészítés: 1. A tészta alapanyagait összegyúrjuk, majd kétfelé osztjuk.
2. Kinyújtjuk, és zsírozott tepsi hátán kisütjük. (A tepsi mérete 26 x 36 cm, a sütési hő pedig 170 fok/légkeverés.)
3. A töltelék alapanyagait összekeverjük, majd a kisütött két tésztalap közé töltjük.
4. A csokimázhoz a porcukrot és a kakaóport összekeverjük, majd teszünk bele 6 evőkanál forró vízet, és végül a vajat. Jól összedolgozzuk és a süti tetejét bevonjuk vele.
5. Fontos, hogy a sütit csak másnap szabad szeletelni, mert a tésztának meg kell puhulnia.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.