A tojások sárgáját a cukorral és vízzel habosra keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral és fokozatosan adjuk az előző masszához, végül a tojások keményre vert habját adagoljuk hozzá, majd az egészet a kivajazott formába öntjük. Forró sütőbe tesszük és 5 perc után a lángot közepesre vesszük. Ha megsült, kiöntjük a formából és hagyjuk kihűlni. A formát kimossuk és a kihűlt piskótát visszahelyezzük.A krém 1. részénél leírt 2 db tejszínporból kemény habot verünk a tasakon található leírás szerint.A túrót összekeverjük a cukorral, a reszelt citromhéjjal és vaníliával.A krém 2. részénél leírt mennyiségű étkezési zselatint a cukorral összekeverjük, ráöntjük a vizet és állandó kevergetés mellett felfőzzük. Ha langyosra kihűlt, hozzákeverjük a túróhoz, majd ezt a masszát a felvert tejszínhez. Botmixerrel egyenletesre keverjük. A masszát ráöntjük a kihűlt piskótára, majd 1-2 órára a hűtőbe tesszük.Ezután darabokra vágott gyümölcsöt (epret) rakunk a tetejére.A gyümölcszselatint a tasakon található leírás szerint a cukorral összekeverjük és állandó kevergetés mellett 4-5 dl vizet vagy a lecsurgatott gyümölcs levét adjuk hozzá. Folytonos keverés közben forrástól számítva 1 percig főzzük. Utána 8-10 percig állni hagyjuk, majd amikor kezd sűrűsödni, a torta közepétől kiindulva a felületre csurgatjuk. Az egészet visszatesszük megszilárdulni a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.