Elkészítés: A grízt beletesszük egy lábasba, beletörjük a 2 tojást, hozzáadunk csipetnyi sót, és óvatosan öntve az aludttejet állandó kevergetés mellett szép simára kavarjuk, hogy ne legyen csomós. Majd a tűzre tesszük, állandóan kavarva főzzük, hogy ne csomósodjon meg. Amikor elég kemény, levesszük a tűzről, és lefedve hagyjuk kihűlni, hogy ne bőrözzön meg a teteje.
A vajat odatesszük egy serpenyőben, bele a morzsát, és szép barnára megpirítjuk.
A grízes masszából szép gombócokat formázunk, és belehempergetjük a morzsába, vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.