Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk úgy, hogy könnyen nyújtható legyen. Kettéosztjuk, 2 lapot
nyújtunk belőle.
Egy közepes méretű tepsi hátulján mindkét lapot kisütjük.
Elkészítjük a tölteléket. A hozzávalókat jó habosra keverjük, ha rendelkezésünkre áll, akkor robotgép segitségével.
Az egyik lapot egy táblára helyezzük, rákenjük a tölteléket. Ráhelyezzük a másik lapot. Tetejét megszórjuk porcukorral.
Másnapig hideg helyen pihentetjük, ezután szépen lehet felszeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.