Elkészítés: A hozzávalókból kicsit vastagabb palacsintákat sütünk a megszokottnál /8-10 darabot/.
A mazsolát beáztatjuk. A túrót áttörjük, elkeverjük a tojások sárgájával, a cukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és a lecsepegtetett mazsolával. Ha száraznak találjuk a tölteléket, 1-2 evőkanál tejfölt adhatunk hozzá.
A palacsintákat egyesével megkenjük és egymásra rakjuk. A tetejét és az oldalát is megkenjük a túrókrémmel. Reszelt csokival díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.