Elkészítés: A leveles tésztát hagyjuk szobahőmérsékleten kiolvadni. Ezalatt kikeverjük a túrót, a tejfölt és a tojást, majd ízlés szerint citromlevet, reszelt citromhéjat és cukrot adunk hozzá. A gyümölcsöt megmossuk, és apró darabokra vágjuk, ha szükséges. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A leveles tésztát 30x40 centi hosszúra nyújtjuk és 12, 10x10 cm-es négyzetre vágjuk. A tésztadarabokat kivajazott muffinsütőbe tesszük, kis kosarakat formázva úgy, hogy a sarkaik egy kicsit kilógjanak. A tésztát megkenjük vízzel és megszórjuk 1-1 csipetnyi cukorral. A kosarak alját villával megszurkáljuk és 10-15 perc alatt félkészre sütjük. Ekkor a tésztát a sütőből kivéve megtöltjük a túrós töltelékkel és visszatesszük a sütőbe még 15 percre, amíg a töltelék szép aranysárgára nem sül. Végül az apróra vágott gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.