Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A túrót, tojásokat, édesítőszert, tejet, vaníliát és a pudingport alaposan keverjük össze. A masszát megfelezzük, és az egyik feléhez hozzákeverjük a kakaóport. A sütőformát béleljük ki sütőpapírral. A közepébe tegyünk egy-egy evőkanálnyi masszát felváltvaa sima és a kakaós masszából, míg el nem fogy, így lesz szép csíkosa tortánk. A tetejére rátesszük a meggyet, és már mehet is a sütőbe alsó-felső sütésen. Körülbelül 55 perc alatt sül meg, de tűpróbát végezzünk mindenképpen, mert akkor lesz kész, ha már nem ragad a közepe. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.