Elkészítés: Az egész tulajdonképpen úgy készül, mint egy piskóta. Az elején elkeverjük jó habosra a tojások sárgáját a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, míg homogén lesz. A túrót jó alaposan összetörjük (villával), hozzáadjuk a reszelt citrom héját, a mazsolát és a vaníliás cukrot. Ha kaprosan csináljuk, több sót tegyünk bele és kevesebb vaníliás cukrot. Ha a túrót elkészítettük, összekeverjük a piskótás alappal, majd a legvégén a tojások fehérjét felverjük, és óvatosan, hogy ne törjük össze a habot, hozzáadjuk a masszához.
Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg aranybarnára sül a teteje, nem baj, ha kissé sötétebb lesz, csak ne égjen meg. Kicsit tovább sül, mint egy piskóta, de hát sütője válogatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.