Elkészítés: Az elmorzsolt túrót összedolgozzuk a darával, a tojás sárgájával, és egy csipet sóval. A tojásfehérjét felverjük, és lazán a túróhoz keverjük. A gombócokat lobogó vízbe rakjuk, és pár percig főzzük. Ha megfőttek, a vízből kivesszük, és a pirított zsemlemorzsában megforgatjuk. A kész gombócokat egy jénai tálba rakjuk és villával szétnyomkodjuk, majd a tetejére gyümölcsöt rakunk. A rétegezést addig folytatjuk, míg az ételünk el nem fogy. Ha gombócokat szeretnénk enni, akkor csak beleforgatjuk a pirított morzsába. Mindkét desszert tetejét darált mandulával fedjük, és tejföllel díszítjük. Aki édesebben szereti, tehet rá még porcukrot és csokoládé reszeléket is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.