Elkészítés: A rebarbarát megtisztítjuk, 1 cm-es darabokra vágjuk. A vaníliarudat hosszában felhasítjuk, pépjét kikaparjuk.
A tepsit (25 x 18 cm nagyságú) kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.
A pudingport elkeverjük a cukorral, a vaníliapéppel és a tojásokkal. A túrót áttörjük, a tojásos masszába dolgozzuk. A grízt és a sütőport elvegyítjük, hozzáadjuk a túrós krémhez, majd az előkészített rebarbarát is beleforgtjuk.
A tepsibe simítjuk, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A tortát tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt. A süteményt felszeleteljük, mentalevelekkel, esetleg szőlőszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.