Elkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, a meggyet kimagozzuk, a ribizlit leszemezzük. Egy 28 x 32 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tésztához habosra keverjük a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a darált dióval, és a rummal együtt a tésztába dolgozzuk. Ha szükséges, kevés tejet adhatunk hozzá. A tepsibe simítjuk.
A sütőt 160 C-ra előmelegítjük.
A tetejére a vajat habosra keverjük a cukorral, beledolgozzuk a tojásokat, a pudingport, a citromlevet, a túrót, és a tésztára simítjuk. Rászórjuk a gyümölcsöket, és a sütőben kb. 1 órát sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A díszítéshez a gyümölcsöket megmossuk, ha szükséges, daraboljuk, a süteményre szórjuk a pisztáciával együtt. Mentalevelekkel díszítjük, szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.