Elkészítés: Kerek tortaformában készítjük a piskótát, kettévágjuk.
A túrót villával összetörjük, a citromhéjjal és porcukorral összekeverjük. 2 dl habtejszínt habbá verünk. 1/2 dl vízbe áztatjuk a zselatint, és 5 perc elteltével mikróban pár másodpercig melegítjük, majd tovább verve a habot belecsurgatjuk a zselatin felét. A tejszín tösszeforgatjuk a túróval, és ha túl sűrű, öntünk hozzá kis tejszínt.
Visszatesszük a sütőformába a torta alsó lapját. Megkenjük a túróval, gyümölccsel rakjuk ki. Ráhelyezzük a másik tortalapot, a tetejét túróval megkenjük, szépen elrendezzük rajta a gyümölcsöket.
A tortezselét a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, én a meggy levéve készítettem, azért lett sötétebb a zselé. Ha kihűlt, rálocsoljuk egyenletesen a gyümölcsökre.
A maradék tejszínt felverjük a habfixálóval, én belecsurgattam a zselatin másik felét, és kinyomóformával díszítjük az oldalát, persze a tetejét is lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.