Elkészítés: A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, a magjait eltávolítjuk, negyedekre vágjuk.
A húsos szalonnát vagy a sonkaszeleteket kiterítjük. A pulykát 4x4 centis falatokra nyessük. Az újhagymát 4 centis darabokra, majd hosszában félbevágjuk.
Minden szelet sonkára vagy szalonnára egy-egy falat húst teszünk, sózzuk, borsozzuk, majd egy darabka újhagymát, pár levél rozmaringot és negyed paradicsomot helyezünk rá, kevés olívaolajjal és fehérborecettel megcsepegtetjük, majd feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 160 fokon 20 perc alatt megsütjük.
A baguette-et felszeleteljük, falatokra vágjuk, és forró olívaolajon a fél gerezd fokhagymával serpenyőben enyhén megpirítjuk.
A pulykafalatokat a baguette karikákon kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.