Előkészítés: A káposztát megtisztítjuk, leszedjük a külső leveleit, a többit vékony csíkokra vágjuk, besózzuk, és fél óráig állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, és vékony karikára szeleteljük. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, félbe vágjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A sonkát szintén csíkokra aprítjuk. A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk.
Elkészítés: A margarint nagyobb lábasban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, a káposztát, és üvegesre pirítjuk. Megszórjuk liszttel, hozzáadjuk a paprikát, és pár percig kevergetjük. Felöntjük a leveskockából felfőzött húslevessel, és lassú tűzön kb. 15 percig letakarva főzzük, majd sóval, őrölt borssal ízesítjük. Levesszük a tűzről, belekeverjük a tejszínt, rászórjuk a csíkokra vágott sonkát és meghintjük petrezselyemmel. Forrón, péksüteménnyel vagy kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.