Elkészítés: A hagymát karikákra szelem és egy olajozott (kevés) tűzálló tálba teszem. Ráteszem az ugyancsak karikákra vágott krinolint. A tojásokat felverem és beleteszem a tejfölt, majd simára keverem. Belerakom az apróra vágott petrezselymet és a lereszelt fokhagymát, majd megsózom. Az egész masszát ráöntöm a hagymás krinolinra, majd a reszelt sajttal megszórom. Kb. 30 perc alatt -míg a sajt megpirul- készre sütöm.
Személyes hozzáfűzés: A 90 napos fogyókúránál a fehérje napon szoktam elkészíteni. A családom nagyon szereti!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.