Elkészítés: 1.) A vadashoz a húst lehártyázzuk, jól megmossuk, és egészben tesszük fel főni a felaprított zöldségekkel és fűszerekkel a kuktában. Forrástól számítva 1 órán át főzzük.
2.) A levében hagyjuk a húst kihűlni. Ha a hús kihűlt, 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
3.) A zöldségeket a főzőlével leturmixoljuk, majd felmelegítjük, és a tejfölös liszttel behabarjuk. Ezután visszatesszük a hússzeleteket is.
4.) A körethez a zsemléket kb 1,5 cm szélesen felszeleteljük és megpirítjuk, majd apró kockákra vágjuk.
5.) A lisztből, a tejből, az olajból és a tojásból nokedlitésztát készítünk, végül a petrezselymet is belekeverjük. Ha a tészta elkészült, óvatosan beleforgatjuk a zsemlekockákat.
6.) Lobogó sós vízbe evőkanállal beszaggatjuk. Ha feljöttek a víz tetejére, még kb. 5 percig főzzük, majd leszűrjük, és a vadassal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.