Elkészítés: A tésztához 8 tojás sárgáját 40 dkg cukorral, 20 evőkanál vízzel habosra keverjük. Hozzáadunk 20 dkg lisztet, a sütőport, 14 dkg darált diót és a 8 tojás keményre felvert habját.
Kikent, lisztezett tepsiben 2 lapot sütünk belőle.
Majd sütünk 6 tojásból is egy piskótát, dió nélkül.
A krémhez a 6 dl tejet 2 csomag vaníliás pudinggal felfőzzük. A margarint 20 dkg porcukorral és 3 csomag vaníliás cukorral simára keverjük. Hozzáadjuk a
citrom héját és a levét, 1 egész tojást és 1 sárgáját.
A pudingot és a krémet összekeverjük, ha kihűlt.
Összeállítjuk a süteményt: alulra diós lap kerül, majd krém, aztán piskóta, ismét krém, és végül a másik diós lap.
A tetejét megkenjük vékonyan krémmel, és bőven megszórjuk darált dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.