Elkészítés: A lisztet tálba szitáljuk, közepébe mélyedést nyomunk. Beleszórjuk az élesztőt, egy csipet sót, a cukrot, a reszelt citromhéjat, beleütjük a tojásokat, majd a vajjal és a tejjel simára keverjük. A tészta akkor jó, ha hólyagos, és elválik az edény falától. Konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Közben hagyományos módon elkészítjük a pudingot.
A tésztát átgyúrjuk, majd 12 egyforma darabra osztjuk. A tészták közepére 1-1 teáskanál pudingot vagy krémet teszünk, és köré zárjuk a tésztát. Jól összenyomkodjuk a tésztaszéleket, és az illesztéssel lefelé lisztezett deszkára tesszük a fánkokat. 10 percig pihenni hagyjuk. Az olajat felforrósítjuk (fritőzben 170 fokra), és a fánkokat kisebb adagokban kb. 3-4 perc alatt körös-körül barnára sütjük. Kiszedjük, lecsepegtetjük, és porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.