Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgákhoz adjuk a porcukrot és a citrom levét. Robotgéppel habosra verjük. Hozzáadjuk a 4 evőkanál vizet, majd a liszttel vegyített sütőport. A végén a felvert tojáshabot is beleforgatjuk. Kivajazott tortaformába öntjük, és közepes lángon 30 percig sütjük. Amikor elkészült, a sütő ajtaját még 10 percig ne nyissuk ki.
A vaníliakrémhez a pudingot a cukorral és a tejjel megfőzzük, krémállagúra, kb. 15 perc alatt. Közben a habtejszínt felverjük, és a félig kihűlt krémbe beleforgatjuk.
A csokiöntethez gyenge tűzön felolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a tejet, a cukrot és a rumaromát, majd a kakaóport. 20 perc alatt készre főzzük.
A kihűlt piskótát félbevágjuk, közepébe és tetejére vaníliás krémet kenünk, majd az egészet leöntjük csokiöntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.