Elkészítés: 5 tojásból kakaós piskótát sütünk.
A tejből a vaníliás pudingból, 2 evőkanál liszttel sűrű krémet főzünk. A tűzről levéve 5 tojássárgáját adunk hozzá, simára keverjük, kihűtjük. A margarint a vaníliás cukorral és 20 dkg porcukorral kikeverjük, és a kihűlt pudingos krémmel összekeverjük.
A tetejére 5 tojásfehérjét 18 dkg porcukorral, 1/2 citrom levével gőz fölött kemény habbá verjük.
A piskótára kenjük a sárga krémet, majd a habot. Igen finom és mutatós sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.