Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral, a zabliszttel, a sóval, a sütőporral, az olajjal és a kakaóval jól összekeverjük. Közben a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tojásfehérjét jó kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a másik masszába. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 25-30 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha kész, félretesszük és hagyjuk hűlni.
A krémhez a pudingport a cukorral elkeverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a rum aromát, felfőzzük, jó sűrű pudingunk lesz, amibe a végén beletesszük az előre kimagozott, megmosott cseresznyéket, összekeverjük.
A krémet ráöntjük a tésztánkra, és lehűtjük. Hidegen a legfinomabb, és akkor lehet igazán jól szelni, ha a puding megdermedt. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.