Elkészítés: Fél liter tejet felforralok, belekeverem a búzadarát, a cukrot, a kakaót, és addig főzöm, míg sűrű masszává nem válik. Ezután vízzel kiöblített jénai tálba öntöm.
Ha kihűlt, tetejére meggylekvárt (vagy bármilyen savanykás lekvárt) kenek.
A torta harmadik rétegéhez a vaníliás pudingport a maradék tejjel a tasakon lévő utasítás szerint elkészítem, ráöntöm a lekvár tetejére, és egyenletes vastagságban elkenem rajta. Hűtőben jól lehűtöm, hogy könnyedén szeletelhető legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.