Elkészítés: A piskótához a tojásssárgákat a cukorral és a vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet, végül beleforgatjuk a habbávert 6 tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingporokat a vaníliás cukorral és 5 dl tejjel gőz felett felfőzzük, majd ha kihűlt, a 25 dkg margarin és 20 dkg porcukor keverékével összekeverjük.
A kihűlt tésztát hosszában kettévágjuk, megkenjük a krém felével, rátesszük a másik lapot, ezt is bekenjük egyenletesen a maradék krémmel, majd tortadarával megszórjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.