Elkészítés: A tésztához a 7 tojás sárgáját 25 dkg porcukorral és 3 evőkanál hideg mézzel elkeverjük. 15 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és 15 dkg apróra vágott diót hozzákeverünk. Végül a 7 tojás keményre vert habját is belekeverjük. Kis lángon 20-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a 4 dl tejet 3 evőkanál liszttel simára keverjük, felfőzzük. 2 csomag vaníliás cukrot és 1 tojást keverünk bele. Végül 25 dkg margarint és 25 dkg cukrot adunk hozzá. A krémet hűtőben dermeszteni hagyjuk. Miután kihűlt a piskótánk, rákenjük a krémet. A tetejét reszelt csokival megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.