Elkészítése: A fasírtos masszához a hagymát apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, összedolgozzuk a darált hússal, a hagymával, a tojással és a fűszerekkel, majd egy kikent tepsibe nyomkodjuk.
A tojásos réteghez a felaprított hagymát kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a beáztatott, kinyomkodott zsemléket, a felkockázott főtt tojást, a nyers tojásokat, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, alaposan összedolgozzuk. A fasírtos réteg tetejére nyomkodjuk. Tetejét megszórjuk sajttal (füstölt is lehet).
Előmelegített sütőben közepes fokozaton megsütjük.
Úgy szeleteljük, mint a tortát, háromszögekre, borgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.