Elkészítése: A fasírtos masszához a hagymát apróra vágjuk. A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, összedolgozzuk a darált hússal, a hagymával, a tojással és a fűszerekkel, majd egy kikent tepsibe nyomkodjuk.
A tojásos réteghez a felaprított hagymát kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a beáztatott, kinyomkodott zsemléket, a felkockázott főtt tojást, a nyers tojásokat, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, alaposan összedolgozzuk. A fasírtos réteg tetejére nyomkodjuk. Tetejét megszórjuk sajttal (füstölt is lehet).
Előmelegített sütőben közepes fokozaton megsütjük.
Úgy szeleteljük, mint a tortát, háromszögekre, borgonyapürével tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.