Elkészítés: A csirkedarabokat szárnyas fűszerkeverékkel, sóval bedörzsöljük, kis olyajjal meglocsoljuk, pácoljuk, félretesszük.
2 fej vöröshagymát apró kockákra vágunk, olajon megpároljuk, majd beletesszük a gombát, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, zúzott fokhagymával.
Ha elkészült, egy közepes tálba tesszük. 3 egész tojást, apróra vágott petrezselymet, 3 áztatott, kicsavart zsemlét, 15 dkg reszelt sajtot jól összedolgozunk.
Tepsibe nyomkodjuk a masszát, majd a tetejére rakosgatjuk a bepácolt húst.
Előmelegített sütőbe tesszük, piros ropogósra sütjük.
Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.