Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A krumplit meghámozzuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük.
Megsózzuk egy kicsit, ezután ráütjük a tojást, hozzáadjuk a tejet és a lisztet. Sűrű masszát készítünk, ha híg, tehetünk még bele lisztet, ha túl sűrű, mehet még bele tej. Fűszerezzük kevés szerecsendióval, sóval és borssal, hozzáadjuk az áttört vagy lereszelt fokhagymát is.
Ebbe a masszába belemártjuk a húsokat, majd forró olajban kisütjük.
Találásnál fokhagymás tejföllel megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.