Elkészítés: 1. Összekeverjük a lisztet a szódabikarbónával.
2. Az agavé szirupot és a fűszereket összefőzzük, majd hozzáadjuk a margarint és a cukrot, addig kevergetjük, amíg kihűl.
3. A szódabikarbónás lisztet és a fűszeres szirupot összegyúrjuk, nem kell nagyon, csak hogy összeálljon. 1 éjszakára betesszük a hűtőbe pihenni.
4. Másnap fél cm vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk formákra, és kisütjük. Díszítéshez használhatunk diót vagy francia drazsét. Célszerű először mindet kiszaggatni, aztán sorban két váltott tepsivel sütni, mert nagyon gyorsan sül. (10-15 perc - 170°C).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.