Elkészítés: A lencsét beáztatjuk (legalább egy órára). A kelkáposzta torzsát kivágjuk, és sós, köménymagos, fokhagymás vízben leveleire szedve megpároljuk. Közben olajon vöröshagymát dinsztelünk, pirospaprikát szórunk rá és a lencsét pörköltösen - majorannával, fokhagymával, ételízesítővel - megfőzzük.
Egy tepsibe letesszük a kelleveleket, ráöntjük a lencsét, majd újra kelkáposzta jön.
A napraforgómagot turmixgépben kb. 1 dl vízzel, kis citromlével, fokhagymával, sóval *tejföllé* törjük, és a káposztára terítjük.
Sütőben kicsit átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.