Elkészítés: A héjas burgonyákat forrásban lévő vízben kb. 15 percig előfőzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk, és hosszában kettévágjuk. A vágott felüket olajjal megkenjük, majd a szezámmaggal és köménnyel elkevert sóval megszórjuk. Kb. 10 percig grillezzük.
A cukkiniket hosszában felszeleteljük. Sóval, borssal megszórjuk, szárított paradicsommal, rozmaringgal vagy kakukkfűvel megrakjuk, majd felgöngyöljük. Fogvájóval megtűzzük, olajjal megkenjük, és 5-7 percig grillezzük.
A marinádhoz 6 evőkanál olívaolajat a finomra felapratott chilivel, a felszeletelt citrommal és a zúzott fokhagymával elkeverjük. A hússzeleteket megkenjük, kb. 20 percig érleljük, majd 10-12 percig grillezzük.
A mártogatóshoz az apróra felkockázott paradicsomot és a vöröshagymát a maradék olívaolajjal összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük.
A grillhúst a cukkinitekercsekkel, a burgonyával és a mártogatóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.