Elkészítés: A tejfölt összekeverjük a Piros Arannyal és a fűszerekkel, kóstolgatással alakíthatjuk ki az ízlésünknek megfelelő kellemes ízt.
Ez lesz a mártogatós és a tekercs alapja is.
A leveles tésztát kinyújtjuk, megkenjük a tejfölös krémmel, feltekerjük, és késsel kb. ujjnyi darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsin 180 C-on szép aranybarnára sütjük.
A leveles tésztából süthetünk csíkokat, amik a mártogatóshoz kiválóak vagy bármilyen sós ropogtatni valót kínálhatunk a mártogatóshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.