Elkészítés: A csülköt lebőrözöm, kicsontozom, felkockázom és besózom. A mustárt az olajjal kikeverem, hozzáadok 1 dl sört, 1 fej fokhagymát lereszelve, majorannát, babérlevelet és borsot. Ebbe a pácba belerakom a felkockázott húst, és a 3 fej vöröshagymát (4-be vagy 8-ba vágva) csak rádobálom. 1 napra hűtőbe teszem. Másnap kiveszem, átteszem az egészet tepsibe, és adok hozzá még 2 dl sört, hogy ellepje. Letakarom, és sütőben megsütöm (kb. 1 óra), majd takaró nélkül hagyom pirulni. Közben 1 nagy pohár tejfölbe apróra vágott kaprot keverek, ez lesz hozzá a mártás. Héjában főtt, aztán megsütött krumplival, és lisztezett, kisütött hagymakarikával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.