Elkészítés: A vajat jó habosra keverem a sóval.
Felfuttatom az élesztőt a langyos tejjel és a cukorral. A lisztet beleöntöm a tálba, összeállítom a tésztát az élesztővel, a kefirrel, az olajjal és a tojással.
A tésztát 8 egyenlő részre vágom. Egy-egy adagot tányér nagyságú, kerek lappá nyújtok, négyet megkenek a sós vajjal, a maradék kinyújtott kerek tésztalapokkal beborítom. Négyfelé vágom, és ezután minden cikket még háromfelé. Szorosan feltekerem a cikkeket. Meg lehet tölteni sajttal, sonkával. Tojássárgájával megkenem mindegyik tetejét, tetszés szerint szezámmagot, reszelt sajtot, köményt lehet rászórni.
200 fokos sütőben 1 óra pihentetés után megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.