Elkészítés: A céklát megfőzöm, majd lehúzom a héját, apróra vágom, beteszem az aprítóba, és összeturmixlom a joghurttal és a tojással. Közben gőz fölött egy edényben megolvasztom a csokit és a vajat, összekeverem a kettőt, majd beleszitálom a lisztes keveréket (liszt, cukor, kakaó, szódabikarbóna), a kézi mixer tésztagyúrójával dolgozom össze, közben szépen hozzáadogatom a vizet is.
Sütőpapírral kibélelt tortaformába öntöm, és kb. 25 perc alatt megsütöm. Megvárom, amíg kihűl, majd kettévágom.
A krém hozzávalóit egyszerűen összekeverem. A kettévágott torta egyik lapját megkenem a krémmel, ráteszem a másikat, és kívülről is bekenem.
A torta tetejére díszítő cukrot szórtam. Kicsit megy be a hűtőbe, és már ehető is. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.