Elkészítés: 1 nappal a főzés előtt bepácoljuk a húst: a húst leöblítjük, és egy mélyebb porcelán- vagy üvegtálba tesszük, hozzáadunk 1 fej felkarikázott vöröshagymát, a fokhagymákat beirdalva, a borókabogyót, a babérlevelet és a szemes borsot, és felöntjük 2 dl borral. Lezárjuk, és 24 órán át a hűtőben érleljük, időnként megforgatva a húst.
Másnap kivesszük a húst a pácléből, 1,5-2 cm-es kockákra vágjuk. A maradék 1 fej hagymát finomra kockázzuk, és megfonnyasztjuk a zsíron. Hozzáadjuk a húst, körbepirítjuk, megszórjuk a pirospaprikával, hozzáadjuk a lecsót, és fedő alatt majdnem puhára pároljuk. Csak ekkor sózzuk, felöntjük a maradék borral, és puhára főzzük.
Nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.