Melegítsük elő a sütőt. Egy kis edényben olvasszuk fel a vajat és a cukrot, adjuk hozzá a zabpelyhet, és jól keverjük össze. A keveréket kenjük szét egy sütőpapíron, majd kb.10 percig süssük, mindaddig, amíg a zabpehely pirosra nem sül.
Egy tálba tegyük bele a tejfölt, a vaníliás cukrot és a whiskyt. A tejszínt verjük habbá, és keverjük a tejfölös masszához. A kész krémet osszuk el poharakba vagy tálkákba, a tetejüket pedig bőven hintsük meg pirított zabpehellyel.
Díszítsük porcukorban megforgatott gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.