Elkészítés: A savanyú répát felteszem 4 liter vízben főni. Mikor elkezd forrni, beleteszem a paradicsompürét, a kicsontozott, kockákra vágott csülköt, és együtt főzöm 1,5 óráig. Kis ételízesítőt és 2 evőkanál cukrot dobok bele.
Mikor megfőttek az alapanyagok, a zsiradékból és a lisztből egy kis pirospaprikával rántást készítek, és ezzel sűrítem az ételt. Nagyon finom, egyszerű és laktató egytálétel. Kóstolás után lehet sózni, ha szükséges, mert a répa eleve sóban van eltéve, elképzelhető, hogy nem lesz szükség sózásra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.