Elkészítés: Fagyasztott alapanyagokkal dolgoztam ebben az esetben, de lassan már frissekre is szert tehetünk a piacon. Egy edényben 2 evőkanál olívaolajon 2-3 perc alatt megpároljuk egy kicsit a zöldségeket.
A bazsalikomot felaprítjuk, a zöldhagymát felkarikázzuk, és az előbbiekhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk az edény tartalmát, felöntjük vízzel, és közepes lángon maximum 25 percig főzzük. Hozzáadjuk a tésztát, és további 10 percig főzzük.
Tálaláskor egy púpozott kanál parmezánnal megszórjuk a tányérunkban gőzölgő levest!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.