Elkészítése: A palacsintához hagyjuk felengedni a parajpürét (mikróban néhány perc), majd alaposan kinyomkodjuk belőle a vizet. Simára keverjük a lisztet a tejjel, a tojásokkal és 1/4 kávéskanál sóval, majd hozzáadjuk a parajpürét, és fél órát pihentetjük. A parajpürés masszában elkeverjük az olajat, és teflon palacsintasütőben nem túl vékony palacsintákat sütünk belőle, melegen tartjuk. Tálaláskor kettesével összetekerjük, 2 cm vastag csíkokra metéljük. Előmelegített tálba szedjük-kócosítjuk, és köretként kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.