Elkészítése: A palacsintához hagyjuk felengedni a parajpürét (mikróban néhány perc), majd alaposan kinyomkodjuk belőle a vizet. Simára keverjük a lisztet a tejjel, a tojásokkal és 1/4 kávéskanál sóval, majd hozzáadjuk a parajpürét, és fél órát pihentetjük. A parajpürés masszában elkeverjük az olajat, és teflon palacsintasütőben nem túl vékony palacsintákat sütünk belőle, melegen tartjuk. Tálaláskor kettesével összetekerjük, 2 cm vastag csíkokra metéljük. Előmelegített tálba szedjük-kócosítjuk, és köretként kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.