Elkészítés: A borsót beleteszem egy lábasba, teszek rá egy darab vajat, szórok rá lisztet, felöntöm vízzel, hogy ellepje, fűszerezem, belemorzsolom a húsleveskockát, hozzáöntök vizet, szórok rá egy kevés cukrot.
Az újhagymát karikára vágom, a fokhagymát, a petrezselymet aprítom, a lábasba teszem. Időnként kavargatom, pótlom a vizet, majd öntök hozzá tejet, a végén egy kevés tejfölt.
Tálalás előtt kevés olajon megsütöm a virslit. Egy mélytányérba merek a főzelékből, ráteszem a virslit, s vágok rá medvehagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.