Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. A sonkát kis kockákra vágjuk.
Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a hagymát. Rászórjuk a borsót, felöntjük a levessel, és felforraljuk. Közepes tűzön, lefedve 5 percig pároljuk. A petrezselymet a levesbe szórjuk, és az egészet botmixerrel péppé zúzzuk. Sóval, borssal, a citromlével ízestjük.
A joghurtot elkeverjük kevés forró lével, majd a leves egészéhez öntjük. Már nem főzzük tovább, mert a joghurt kicsapódik.
A kenyeret kis kockákra vágjuk, serpenyőben vagy a sütőben megpirítjuk, és tálaláskor a sonkával együtt a levesre szórjuk.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.