Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. A sonkát kis kockákra vágjuk.
Felforrósítjuk a vajat, megpirítjuk benne a hagymát. Rászórjuk a borsót, felöntjük a levessel, és felforraljuk. Közepes tűzön, lefedve 5 percig pároljuk. A petrezselymet a levesbe szórjuk, és az egészet botmixerrel péppé zúzzuk. Sóval, borssal, a citromlével ízestjük.
A joghurtot elkeverjük kevés forró lével, majd a leves egészéhez öntjük. Már nem főzzük tovább, mert a joghurt kicsapódik.
A kenyeret kis kockákra vágjuk, serpenyőben vagy a sütőben megpirítjuk, és tálaláskor a sonkával együtt a levesre szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.